donderdag 7 april 2011

zomerzonVoor de ABC opdracht van de channiesite de letter Z met een zomerse foto.
zoveel foto's van mezelf heb ik niet en zeker niet in bikini. Dit is er een van.
papierlijn die is gebruikt is van BoBunny. Sunkissed. Een heerlijke lijn met vrolijke kleuren die je echt een zomers gevoel geven.de pinguins zijn met paperpiercing in kleur gebracht. De stempel komt ook uit de lijn van BoBunny.
de ogen voorzien van wiebeloogjes wat het geheel nog vrolijker maakt.de bijtjes gestempel en ingekleurd met stiften en de vleugeltjes met glitterlijm.
Al met al een een leuke lo geworden vind ik zelf. Zo vaak gebruik ik geen foto van mezelf of het moet met Guus te maken hebben. En deze oude foto, met glazen waar ik nu 2 brillen van kan maken, laat me duidelijk zien dat er best een grote gelijkenis is met mijn zoon Thomas.

2 opmerkingen:

 1. Via, via ben ik op je blog terecht gekomen. Je maakt hele mooie dingen. Ik ben ook gelijk je volger geworden. Om met regelmaat nog eens langs te komen.
  Ik zou het erg leuk vinden als je ook eens een kijkje bij mij komt nemen.
  Groetjes Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via mijn zus Wil (hierboven) kwam ik bij je blog terecht en zag dat je een hele mooie kaart had gemaakt, daar wordt je helemaal vrolijk van. Ook je andere creaties zijn erg mooi. Ik ben volger van je geworden en ik zou het erg leuk vinden als je ook eens bij mij kwam kijken.
  groetjes van Jopie

  BeantwoordenVerwijderen