maandag 23 mei 2011

Pop on Top


afgelopen zaterdag naar het festival Pop on Top geweest in Valkenburg. Het was al een heel gezoek om er te komen dit door een wegomlegging. Toen parkeren. Daniella kan niet ver lopen en omdat zij een gehandicaptenkaart heeft mochten we backstage parkeren. Op weg er naar toe hebben we ook nog Bianca opgehaald.
Het was prachtig weer volop zon en lekker luisteren naar de muziek. Een heel ontspannen sfeer. Het begon met de maastrichtse band: ten feet up, daarna Ben Saunders, Alain Clarke,Racoon,
de jansenbaggerband en als slotact natuurlijk Guus Meeuwis.

Het was een perfecte dag behalve het optreden van de jansenbaggerband. Het is schijnbaar een gewoonte om bij een limburgse band de gaan beuken en iedereen die vooraan staat aan de kant te krijgen. Ze zijn straal bezopen en beuken tegen elkaar in. De bebeiliging heeft op het eind ingegrepen maar dat was veel te laat. Bianca heeft een paar mooie karatetrappen laten zien en zelf er een goed in de schouder geknepen. Moesten we maar weg gaan. Ja daag, wij zijn er al vanaf het begin en zouden niet weten warom hun met hun zatte kop ons dan weg moeten sturen. De band zelf vind het geweldig en ze zijn ook zo fantastisch. Bah wat een eigendunk.

Maar gelukkig kwam Guus Meeuwis er na en werd het echt gezellig. Heerlijk genoten van een top optreden.
Daarna logeren bij Daniella en de volgende dag weer met de trein naar huis.
Het eerste Guus optreden na mijn operatie zit er op. Was een hele reis maar ik heb het volgehouden. Nu lekker a.s. woensdag naar het VIB concert in Helmond. Dan kan ik rustig zitten, stuk fijner voor de arm. Maar voor Guus hebben we veel over. Na afloop een nieuwe foto gemaakt met Edwin. Dus kom maar op ik kan de wereld weer aan :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten